MOPAN Suceava

Credincioșii dintr-o parohie din zona Câmpulung Moldovenesc au cerut ajutorul arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, supărați fiind că tânărul preot repartizat prin concurs ține mai mult biserica închisă iar oamenii nu au unde să se spovedească și să se împărtășească.

”Sunt o enoriașă din Parohia ……, vă scriu în numele tuturor credincioșilor din parohie. Într-o scrisoare anterioară v-am rugat dacă se poate să vină preotul ……. înapoi, care a fost transferat la o altă parohie. Înțelegând situația părintelui, am așteptat ca postul rămas liber să fie ocupat de un alt preot. Din păcate acest lucru nu s-a întâmplat și suntem foarte supărați, deoarece biserica noastră care este foarte frumoasă și călduroasă stă închisă. Nu ni se pare normal să se întâmple acest lucru, fiind în sfântul post oamenii doresc să se spovedească și să se împărtășească, dar se lovesc de o UȘĂ închisă. Obișnuiți să mergem în fiecare duminică la Sfânta Liturghie, dorim să ne trimiteți un preot care să slujească permanent. Noi am dori dacă s-ar putea să-l trimiteți înapoi pe părintele ….. (și dumnealui își dorește să vină înapoi), dacă nu, trimiteți un preot să slujească în parohia noastră. Chiar dacă locuim în munți, să știți că suntem oameni credincioși, respectuoși și cu frică de Dumnezeu. Așteptăm un răspuns din partea dumneavoastră. Bunul Dumnezeu să ne asculte rugămintea, să avem parte de o decizie corectă din partea dumneavoastră”, a  declarat enoriașa.

”Parohia dumneavoastră a fost ocupată după examenul de capacitate de un tânăr licențiat în teologie, care a fost hirotonit și care face practica la Mănăstirea Moldovița. Dacă doriți să aflați alte detalii, vă rugăm să vă adresați cancelariei Protopopiatului Câmpulung”, a răspuns IPS Calinic.

Credincioșii dintr-o parohie din zona Câmpulung supărați că tânărul preot repartizat prin concurs ține mai mult biserica închisă, 6.5 out of 10 based on 13 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (13 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava