Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de rugbi CSM Suceava a început cu o înfrângere turneul play-off din Divizia Naţională de Rugbi. Echipa antrenată de Marius Colţuneac a cedat cu scorul de 12-46 pe terenul celor de la RC Bârlad, după ce la pauză gazdele aveau 24-5. Echipa suceveană a făcut un joc destul de modest, cu multe greşeli personale, şi a fost surprinsă de mai multe ori de gazde în inferioritate numerică, faze din care s-au marcat cele mai multe eseuri.

„Din păcate, am făcut multe greşeli individuale, şi asta ne-a costat. În prima repriză doar ne-am apărat şi n-am avut iniţiativa, fapt de care au profitat adversarii. La 3-0 pentru ei am avut mai multe lovituri de pedeapsă în apropierea terenului lor de ţintă, dar n-am primit eseu de penalizare. Gazdele ne-au surprins de multe ori supranumeric, mai ales la nivelul aripilor. Trebuie să trecem peste acest eşec şi să vedem ce va fi în continuare, dar este mult mai greu decât în sezonul regulat”, a explicat antrenorul Marius Colţuneac.

CSM Suceava a început partida de la Bârlad în formula: Câtea, Manolachi, Covaliu, Bişoc (1 eseu), Preutescu, Fânariu, Vasilache, Nichiforiuc, Bolat, Dusacovschi (1 transformare), Ivanov, Custrin, Borş, Hreceniuc şi Brăteanu (1 eseu). În teren au mai intrat pe parcurs şi Clim, Portariu, Stanciuc, Medrihan, Ţârdea şi Zimbru.

În etapa viitoare, sucevenii vor juca tot în deplasare, la Ştiinţa Petroşani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava