Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

CSU Suceava a pierdut și al șaselea meci disputat în cadrul sezonului competițional 2014-2015 al Ligii Naționale de handbal masculin. În cadrul rundei cu numărul VII, gruparea suceveană a evoluat la finele săptămânii trecute pe terenul celor de la Potaissa Turda în fața cărora a cedat cu 32-35 (16-19).
Elevii antrenorilor Petru Ghervan și Răzvan Bernicu au început mai greu meciul fiind conduși și la cinci goluri diferență. Fără Ion Tcaciuc, Atilla Eros, Srjdan Gavrilovic, toți trei accidentați și cu Cristian Bursuc, bolnav, handbaliștii suceveni au făcut mari eforturi să revină în joc și chiar au și reușit în repriza secundă. Deși clujenii au avut un avans de șase goluri pe tabela de marcaj, sucevenii au revenit și au avut chiar șansa să ajungă la un singur gol diferență la scorul de 33-31. Din păcate absențele majore din lot nu le-au permis să aibă prospețime pe final și CSU Suceava a pierdut în fața Potaissei Turda cu 32-35.
”Am avut un debut de meci mai slab și am fost conduși pe tot parcursul primei reprize. Fără Ion Tcaciuc în apărare și fără Gavrilovic, care a acuzat o întindere și Eros indisponibil pentru o perioadă mai lungă, în atac, nu am putut să ne ținem aproape de adversarii noștri. Mai mult chiar și Bursuc a jucat foarte puțin fiind răcit. În aceste condiții a fost foarte greu să păstrăm ritmul.
În repriza secundă am revenit puternic, ba chiar la 33-31 în favoarea gazdelor am avut atacul și posibilitatea să ne apropiem la un singur gol diferență. Nu am reușit acest lucru și am pierdut.
Știam că vom avea un meci dificil la Turda, dar cu indisponibilitățile suplimentare pe care le-am avut și cu improvizațiile pe postul de inter dreapta a fost greu să ne descurcăm. Pentru noi important în acest moment este să-I recuperăm pe Gavrilovic, Bursuc și chiar și pe Ion Tcaciuc pentru partida de acasă cu HC Vaslui” a declarat antrenorul secund al echipei de handbal masculin, CSU Suceava, Răzvan Bernicu.

Rezultate consemnate în etapa a VII-a a Ligii Naționale de handbal masculin:
HC Vaslui – CSM București    31-31
Pandurii Tg.Jiu – Poli Timișoara    28-31
Potaissa Turda – CSU Suceava    35-32
Din runda a VII-a au mai rămas de jucat meciurile: HC Minaur Baia Mare – Dinamo, Steaua – HCM Constanța și HC Odorhei – Știința Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava