Concert pascal
MOPAN Suceava

Primul meci al celei de-a VIII-a ediţii a Memorialului „Mihai Mironiuc” la handbal masculin a opus formaţiile CSU Suceava şi naţionala de juniori I a României. Cu un plus de experienţă, forţă şi pregătire, gazdele s-au impus cu 44-27 (21-14).
Antrenorul grupării sucevene, Răzvan Bernicu, a rulat tot lotul de jucători pe care i-a avut la dispoziţie în dorinţa de a verifica potenţialul lor după perioada de pregătire fizică şi doar câteva zile din cea tehnico-tactică. Tehnicianul sucevean a încercat diverse scheme şi variante de joc, lucru care a dat posibilitatea tuturor handbaliştilor să se „desfăşoare”.
Puţinii iubitori ai handbalului prezenţi în sala LPS au avut ocazia să-l urmărească din nou la lucru pe Gabriel Burlacu, component de bază al selecţionatei de tineret a României prezente la Mondialul din Brazilia, dar şi de exemplu pe portarul Vasile Tcaciuc, revenit după o lungă perioadă de indisponibilitate.

Pentru primul meci din cadrul tradiţionalului turneu sucevean echipa arată bine şi este pregătită de duelul pentru un loc cât mai bun la finele acestui sezon competiţional. Dacă în prima repriză juniorii suceveni s-au „zbătut” mult să facă faţă unei „lupte” cu mai experimentaţii lor adversari, în partea secundă, şi pe fondul unor parade de excepţie ale lui Vasile Tcaciuc, diferenţa de scor s-a mărit pentru ca la final tabela de marcaj să indice scorul de 44-27 pentru suceveni.

CSU Suceava: Spiridon, V.Tcaciuc, Manea – Bursuc, Burlacu (3), Costea (5), Vele (2), Alexa (6), Aldica, Ciutacu (1), Olariu (8), I.Tcaciuc, Baican (7), Velea (5), Oprea (1), Petrea (6).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava