Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD Suceava, Gheorghe Șoldan, a anunțat că unul dintre cei mai buni medici ai Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, specializat în chirurgie maxilo-facială, dr. Gelu Duprii, s-a alăturat echipei PSD Suceava.

„Îl știu pe Gelu de aproximativ trei ani și am păstrat legătura pentru că avem păreri comune în multe subiecte legate de administrație, de proiecte, de viitorul acestui județ și al României în general. Am vorbit cu el în ultimul an tot mai des și i-am povestit în mare care sunt planurile mele, cum văd eu, un tânăr precum el, “schimbarea la față”, că tot e în domeniul lui, a unui județ îmbătrânit, care are noroc doar de moștenirea culturală și religioasă, de cadrul natural lăsat de Dumnezeu, pentru a fi deosebit. În rest, să-mi fie cu iertare, nu prea ieșim în evidență”, a spus Gheorghe Șoldan. El a arătat că în urmă cu câteva săptămâni, dr. Gelu Duprii s-a decis să se alăture echipei de tineri din PSD care va demonstra că politica nu înseamnă promisiuni, ci fapte concrete în sprijinul oamenilor.

„Dr. Gelu Duprii rămâne același om extraordinar pe care poate unii dintre dumneavoastră îl cunoașteți.  Același profesionist, căsătorit și tată al unui băiețel de doi ani.  Același doctor care, recent, printr-o intervenție chirurgicală în premieră la Suceava a dat șansa la o viață normală unei fetițe de 9 ani, care nu mai putea vorbi, mesteca și înghiți. Doar că de acum s-a alăturat echipei PSD, tot pentru a face bine oamenilor. Bine ai venit, Gelu Duprii, în PSD Suceava! Sunt mândru că facem parte din aceeași echipă!”, a transmis Șoldan.

Cunoscutul medic sucevean Gelu Duprii s-a înscris în PSD Suceava. Deputatul Șoldan: „Dr. Gelu Duprii s-a alăturat echipei PSD tot pentru a face bine oamenilor”, 4.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (3 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava