Concert pascal
MOPAN Suceava

Încă un fotbalist  de la Rapid Suceava a ales să-şi încerce şansa la o altă echipă. Ultimul “ceferist” care a ales să părăsească Suceava în această iarnă este Daniel Bălan. Fundaşul dreapta în vârstă de 34 de ani a semnat un contract pe un an şi jumatate cu Universitatea Craiova, acolo unde va face echipă cu un alt fost component al Rapidului, portarul Andrei Preda.
“Sunt foarte fericit că am semnat cu Universitatea Craiova. Este o mare onoare pentru mine să îmbrac tricoul acestei legendare echipe. Ştiu că clubul o duce greu în acest moment, dar vreau şi eu să ajut echipa să treacă peste aceste momente extrem de dificile. Vreau ca un moldovean să pună umărul la revenirea echipei simbol al fotbalului românesc acolo unde îi este locul, în prima ligă. Nu mă interesează problema financiară în acest moment vreau să dau totul pentru echipă şi sunt convins că mai târziu o să vină şi banii. Abia aştept să joc primul meci împotriva formaţiei FC Bihor pe legendarul stadion Ion Oblemenco”, a declarat fundaşul sucevean.
Daniel Bălan a venit la Rapid Suceava în anul 2012, iar în actuala ediţie de campionat a înscris trei goluri, fiind al doilea marcator al echipei după Iulian Ionesi, autor a cinci goluri pe parcursul sezonului de toamnă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava