Concert pascal
MOPAN Suceava

Relația dintre Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip a rezistat testului timpului. Majestatea Sa și Prințul Philip au fost împreună timp de 73 de ani. Cu toate acestea, ei dormeau în paturi separate. Și nu pentru că nu se iubeau sau nu se înțelegeau. Ci pentru că în Anglia, Clasa Superioară a avut mereu dormitoare separate, potrivit click.ro.

Prințul Philip s-a stins din viață în aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani, iar soția sa, regina Elisabeta, a trecut la cele veșnice pe 8 septembrie 2022. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 1934, când fosta suverană avea 8 ani, iar Philip 13.

De la acel moment a trecut mai bine de un deceniu până să se căsătorească. Astfel că, în vara lui 1946, îndrăgostiți fiind de mai multă vreme, prințul Philip i-a cerut regelui George al VI-lea mâna fiicei sale, cea care peste 6 ani avea să devină regină în urma decesului regelui.

Cuplul are patru copii: trei băieți – regele Charles al III-lea, prințul Andrew, prințul Edward – și o fată – prințesa Anne.

Mai multe detalii pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/de-ce-regina-elisabeta-si-printul-philip-dormeau-2267618.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava