Concert pascal
MOPAN Suceava

Decolteul la putere! A fost  „ploaie” de vedete la Los Angeles, cu ocazia celei de-a 30-a ediție a premiilor anuale Screen Actors Guild (SAG), în weekend. Divele au purtat ținute impresionante, pe covorul roșu, notează click.ro.

Sofia Vergara (51 de ani) a făcut senzație la SAG AWARDS 2024, într-o rochie roșie strălucitoare, fără bretele, semnată de Laura Basci, care i-a scos în evidență formele voluptoase care au consacrat-o. În partea de jos, rochia a avut o mulțime de paiete aplicate. Vedeta și-a coafat părul în bucle lejere, iar machiajul a fost unul de seară – fard negru în zona ochilor și un ruj maro. Anul trecut, Sofia a divorțat de Joe Manganiello, dar acum pare mai fericită ca niciodată.

Jennifer Aniston (55 de ani), care a fost nominalizată pentru un trofeu la acest eveniment pentru rolul său din „The Morning Show”, a strălucit într-o rochie argintie, cu un decolteu adânc, care i-a venit ca turnată. Ținuta a avut și o tăietură curajoasă până la coapsă. Vedeta din „Friends” și-a păstrat silueta din tinerețe și nu se sfiește să își etaleze corpul în ținute îndrăznețe.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/divele-s-au-intrecut-in-decolteuri-la-sag-awards-2343003.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava