Concert pascal
MOPAN Suceava

Vocea ei a fost una dintre cele mai puternice din lume şi a intrat în Cartea Recordurilor ca cea mai premiată artistă a tuturor timpurilor. În 2012, întreaga lume era devastată: Whitney Houston a fost găsită fără viață în cadă, la doar 48 de ani. Deși este considerată una dintre cele mai mari cântărețe din istoria muzicii, artista a avut o viață tumultoasă, cu multe secrete, notează click.ro.

Încă din copilărie, această fată din New Jersey știa că mai devreme sau mai târziu va deveni cântăreață. La început, a cântat într-un cor al bisericii şi, treptat, a început să cânte în cluburi, unde l-a cunoscut pe Clive Davis, la vârsta de 20 de ani. A semnat primul contract cu legendarul producător de discuri, iar albumul ei de debut, lansat în 1985, a fost primul ei mare succes. Oamenii au considerat că vocea ei era unică.

În realitate, deși părea o femeie care nu ar duce griji de nimic, în spatele scenei, artista trăia o adevărată dramă. Într-un documentar despre cântăreață, intitulat „Whitney”, se fac acuzaţii şocante despre copilăria ei. După cum se dovedeşte, artista a fost abuzată sexual de vărul ei, Dee Dee Warwick. Fratele vitreg al cântăreței, Gary Garland, a povestit cum a fost abuzat de Warwick și crede că și sora lui a suferit la fel. Mătușa ei, Mary Jones, a recunoscut, de asemenea, acuzațiile.

Mai mult decât atât, artista lua droguri chiar şi atunci când era adolescentă, conform prietenilor acesteia. A încercat cu disperare să scape de aceast viciu atunci când a născut-o pe fiica ei Bobbi Kristina, însă, din păcate, nu și-a putut controla dependenţa, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/vedeta-care-a-fost-abuzata-in-copilarie-secetele-2343119.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava