Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, 11 noiembrie, în localitatea Pripo din Bulgaria s-a desfășurat Campionatul Balcanic de cros Seniori, Tineret  și Juniori 1 . La finalul competiție doi sportivi suceveni au urcat pe podium. Costiuc Claudia Ionela, legitimată la CSM Dorna și CSM București a reușit împreună cu echipa României să obținând medalia de argint în proba de 4.000 m. Componența României U 20 la feminin a fost urmatoarea: Mihaela Blaga(AC Mica Roma Blaj-CS Universitatea Alba Iulia) Alexandra Maria Hudea (CSS media-As mica Roma Blaj) și Iulia Florentina Marginean de la CS Politehnica Timișoara. Celalat sportiv sucevean medaliat cu argint în Bulgaria este Costin Ciprian, sportiv legitimat la CSS Rădăuți. Acesta din urmă a obținut argintul împreună cu echipă României formata din următorii atleti: Pop Dragos Luca (LPS cluj-CSM Cluj, Stefan Lucian AC Mica Roma Blaj-CSS Caransebes, și Savlovschi Alin CS  Medgidia-AC Mica Roma Blaj).

Prasneac Cristian, profesor- antrenor CSM Dorna Vatra-Dornei/CSM București: ”Sunt foarte incântat de evoluția Claudei țind cont că ea este specialista în proba de 800 metri. Cred că cursele de cros vor fi benefice pentru sezonul Indoor . Aș vrea să mulțumesc și celor care stau în spatele muncii noastre, conducerii CSM DORNA Vatra Dornei/CSM București, Apa Bucovina, MOL Romania și Hotel Silva Vatra-Dornei”.

Roscaneanu Bogdan, profesor-antrenor CSS Rădăuți: ”Sunt bucuros de evoluția lui Ciprian, având în vedere că suntem în plin sezon de pregătire. Evoluția lui este în crestere,fapt ce mă bucură și ne dă speranțe mari pe viitor. Mulțumesc celor implicati în spatele acestor rezultate Mediterana, Tarsin,Egger. Ambii sportivi suceveni vor lua startul la Campionatul European de cros ce se va desfășura pe data de 10 Decembrie în Capitala Uniunii Europene Bruxelles-Belgia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava