Concert pascal
MOPAN Suceava

Doinița Oancea intervenit în podcastul lui Cătălin Măruță cu Octavian Strunilă ca să-l salute pe soțul ei din telenovela ”Inimă de țigan”, dar a sfârșit prin a-și deschide ea însăși sufletul în fața lui Cătălin, despre un subiect care a devenit dureros odată cu trecerea timpului, notează click.ro.

În pragul vârstei de 39 de ani, cu o carieră frumoasă deja în spate și mereu cu zâmbetul pe buze, Doinița Oancea a surprins cu o declarație tristă în podcastul lui Cătălin Măruță. „De când mă știu, stau și mă gândesc ce regret am, dacă am vreunul… n-am. Dar încep să resimt, și anume faptul că peste o lună de zile fac 39 de ani. Mi se pare că aș fi putut să am și eu un prichindel pe lângă mine. Mă gândesc la treaba asta. Ăsta e regretul. Eu tot timpul am zis că dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la momentul ăsta, dar cred că nici eu nu am acordat suficient de multă importanță. Adică am lăsat lucrurile cumva – lasă că merge, lasă că o să fie, vine, se întâmplă când trebuie, nu știu ce. Probabil, prea mult focus pe ceea ce făceam eu și mai puțin pe hai să întemeiem”, a dezvăluit Doinița Oancea în podcastul lui Măruță, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/doinita-oancea-cu-ochii-in-lacrimi-despre-cel-410590.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava