Concert pascal
MOPAN Suceava

Dorneanca Costiuc Claudia  pregătită de Cristian  Prâsneac va lua startul duminică, la Campionatul European de cros (Under 20, Under 23, seniori, masculin și feminin), competiție care se desfășoara în Belgia, la Bruxelles și care adună la start 540 de atleți din 38 de țări.

Din delegația “tricoloră”, compusă din 11 sportivi, face parte Costiuc Claudia legitimata la CSM Dorna Vatra-Dornei. Alături de ea in echipa României se află Mihaela Maria Blaga (CSA “Mica Romă”/ CS Universitar Alba Iulia),  Alexandra Maria Hudea,( CSȘ Mediaș/ “Mica Romă” Blaj), Iulia Mărginean  (CS Politenica Timișoara) și Diana Verdeș (LPS Oradea/ CSO Slănic), care vor alcătui echipa României la Under 20. Este prima participare la acest nivel pentru atleta în vârstă de 18 ani. Claudia participa in premieră la un Campionat European de cros  Under 20. Traseul va măsura 5 kilometri, în “Laeken Park”, startul dându-se duminică, 10 decembrie, la ora 13.25 (ora României).

Prâsneac Cristian antrenor la CSM Dorna Vatra-Dornei a declarat: ”Va fi prima cursă  în care Mihaela Blaga va concura la European. Avem un moral bun la acest Campionat European. Moralul vine din partea Primarului Ilie Boncheș care acum citeva zile a promis că până la Sărbatorile de Crăciun vă acorda premiile pentru anul competițional 2023. Despre competiție vreau să spun că dupa calificarea in echipa României criteriul de selecție a fost la Campionatul Național de cros de la Poiana Stampei. Am lucrat mult volum in kilometri  și eu cred că aceasta perioada de pregătire o să o ajute pe Claudia la cea mai grea și valoroasa competiție la care va participa Campionatul Mondial U 20 Lima /Peru”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava