Concert pascal
MOPAN Suceava

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au făcut cele mai sincere dezvăluiri despre experiența „America Express”. Au vorbit despre rivalitățile cu restul echipei, și-au amintit de cel mai amuzant moment de care au avut parte, notează click.ro.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au format una din cele 9 echipe de vedete care au acceptat cea mai mare provocare din viața lor. Fiind un concurs în care au dat tot ce a fost mai bun din ei pentru a câștiga marele premiu, rivalitățile ar fi trebuit să fie nelipsite.

Pentru Edward Sanda și Cleopatra Stratan acestea nu au existat, cei doi mărturisind că au încercat să se înțeleagă bine cu toată lumea.

„Personal, nu prea știam pe nimeni înainte de show, poate doar ne-am intersectat de câteva ori cu unii, însă din aeroport, la plecare, ne-am înțeles cu toată lumea, la fel și în competiție. Câteodată uitam că suntem adversari! După ce am revenit cu toții, am legat o prietenie faină cu George Tănase, Ionuț Rusu și cu Sonia Simionov”, au mărturisit aceștia, într-un interviu viva.ro, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/edward-sanda-si-cleopatra-stratan-adevarul-despre-2319001.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava