Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că sala de sport de la Școala Gimnazială nr.10, din cartierul Burdujeni, a fost ridicată, iar acum se lucrează la fațadă și la instalațiile interioare. El a ținut să felicite firma de construcții, Simion Tehnoconstruct din Botoșani care a finalizat sala în timp record de cinci luni de zile față de 14 luni cât era în contract.

”Merită toate felicitările această firmă Simion Tehnoconstruct din Botoșani care a stabilit un record. A terminat sala în cinci luni de zile zile în condițiile în care termenul din contract era de 14 luni.  Și-a respectat promisiunea făcută. E un constructor model care a lucrat foarte bine repede la această sală de sport”, a declarat Lungu.

El a declarat că s-a demarat procedura de achiziție a dotărilor. Primarul a menționat că proiectul va fi finalizat în această toamnă, iar sala va fi pusă la dispoziția elevilor. Amintim că <Simion Tehnoconstruct> a terminat în doar trei luni și jumătate, la Fălticeni, prima creșă <verde> din România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava