Concert pascal
MOPAN Suceava

Fiul Mădălinei Manole, Petru, și-a serbat ziua de naștere, miercuri, 8 iunie! Acesta a devenit un adolescent un toată regula, împlinind vârsta de 13 ani. Cu toate acestea, în familia regretatei artiste există în continuare neajunsuri, pe care nici măcar acest eveniment fericit nu le poate rezolva, notează click.ro.

Marian Manole și soțul artistei, Petru Mircea, sunt „în război” încă de la moartea Mădălinei Manole, iar fratele artistei a explicat că nu și-a mai văzut nepotul de când sora lui l-a adus pe lume.

Într-un mesaj emoționant, Marian Manole i-a urat nepoțelului lui care a împlinit 13 ani un călduros „La mulți ani”, explicând că nu este lăsat în continuare să îl vadă, motiv pentru care nici nu știe cum arată acesta în realitate, văzându-l doar în poze. „Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s-a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț! Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume! La multi ani fericiți, copil frumos! La multi ani, pui mic! Acum ești un băiețel destul de mare, ai împlinit 13 ani, să fii sănătos, să crești mare, frumos, talentat și deștept ca mama ta!”, a transmis Marian Manole, cu durere în suflet, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/fiul-madalinei-manole-a-implinit-13-ani-mesajul-637769.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava