Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a dezavuat într-un comunicat  de presă atitudinea social democraților suceveni care au comentat că decizia Ministerului Sănătății de a aloca 10 milioane de lei pentru dotarea cu echipamente medicale a noului spital din Fălticeni are de fapt ca substrat „încercarea disperată de salvare a carierei politice a lui Gheorghe Flutur”.  El a arătat că în urma demersurilor argumentate pe care le-a făcut în repetate rânduri Guvernul PNL „pe care PSD îl împroașcă cu mizerii în fiecare zi”, a alocat sume importante noului spital din Fălticeni și anume 5 milioane de lei în urmă cu câteva luni și 10 milioane lei chiar în aceste zile. ”Dacă și PSD ar fi asigurat finanțare în ritmul pe care l-a făcut guvernarea PNL, construcția acestui spital nu ar fi trebuit să dureze mai mult decât toată dezastroasa guvernare PSD”, a spus Flutur. El le-a transmis pesediștilor să nu mai aibă de grijă de imaginea lui ”pentru că eu sunt un om care îmi duc singur crucea și voi continua să mă implic total pentru acest județ” și le-a cerut puțină decență.

Iată comunicatul de presă integral al lui Gheorghe Flutur:

„Cu câteva zile în urmă am putut vedea încă o șmecherie ieftină, marca PSD – mă criticați că nu dau bani pentru noul spital din Fălticeni. De parcă nici acum nu știți că Spitalul nu este al Consiliului Județean, deci, conform legii, bani se alocă de municipalitate și Guvern prin Ministerul Sănătății.

Recent, Guvernul a alocat 10 milioane de lei.

Este adevărat că în urma demersurilor argumentate pe care le-am făcut în repetate rânduri ați primit de la Guvernul PNL sume importante – 5 milioane de lei în urmă cu câteva luni și 10 milioane lei chiar în aceste zile. Da, de la acest Guvern PNL care continuă să aloce bani și pe care voi îl împroșcați cu mizerii în fiecare zi.

Dacă și PSD ar fi asigurat finanțare în ritmul pe care l-a făcut guvernarea PNL, construcția acestui spital nu ar fi trebuit să dureze mai mult decât toată dezastroasa guvernare PSD. Asta mă face să cred că sub guvernare liberală acest spital va începe să funcționeze.

Asta o știți și voi, dar vă faceți că nu vedeți, așa cum știți că nu doar Fălticeniul a primit recent fonduri de la Guvern. Au primit multe localități din județul Suceava și nu doar în domeniul sănătății ci și pentru școli, baze sportive etc. Voi vă faceți că nu vedeți dar să știți că sucevenii văd foarte bine.

Acum, văd la voi așa, parcă vă pare rău, parcă vă este ciudă că acest Guvern PNL a dat bani la noul spital din Fălticeni. Altfel cum se poate traduce nefericita poveste pe care o emanați privind persoana mea sau despre apropierea campaniei electorale. Nici nu mă pot aștepta la altceva din partea voastră – așa spuneți pentru că așa gândiți și așa faceți voi.

Apoi, nu-mi purtați voi grija imaginii mele, pentru că eu sunt un om care îmi duc singur crucea și voi continua să mă implic total pentru acest județ. Elocvent, nu mai departe, chiar ieri, pe când eu eram în frontieră pentru a discuta despre derularea proiectului de modernizare a Vămii Siret, alt proiect blocat de voi și pentru care m-am implicat iar acest Guvern l-a deblocat, apoi, tot ieri, se inaugura o nouă cursă aeriană de pe aeroportul sucevean, legătura cu Viena, voi ieșeați cu declarații aberante, vorbe. Așa cum doar vorbe, multe vorbe au rămas în urma voastră, inclusiv cu privire la modernizarea Vămii Siret.

Mizați prea mult pe faptul că populația uită că PSD a blocat județul Suceava, inclusiv Municipiul Fălticeni. Sau veți dori să spuneți că achiziția de aparate de epilat pentru noul spital este o mare realizare a voastră?

Ce ar fi să încercați, pentru că merită, să faceți și voi ceva bun pentru Fălticeni și pentru acest județ, nu doar să aveți grija mea?

Nu îmi fac iluzii că veți face acest lucru, dar măcar puțină decență, domnilor – dacă am avea de la cine cere”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava