Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul democrat liberalilor suceveni, senatorul Gheorghe Flutur, a acuzat faptul că de când au venit la guvernare, cei de la USL „au introdus ziua şi taxa”. Gheorghe Flutur a declarat că USL a ajuns să-i supere pe toţi românii, prin introducerea a numeroase noi taxe şi impozite, dar şi pe suceveni, care nu mai beneficiază de finanţări pentru investiţiile începute în anii anteriori. El a arătat că şi primarii suceveni ai PDL „sunt supuşi la presiuni, la subfinanţare, la supraimpozitare, la izolare, la ameninţare”. „Ştim aceste lucruri. Va trebui să ne organizăm, iar PDL trebuie să apere primarii şi să apere sucevenii. Nu e vinovată populaţia judeţului Suceava că astăzi este ocolită de la finanţarea USL. Ştiţi cu toţii, simţiţi acest lucru. Nu ar fi trebuit acest duş rece cu venirea USL la putere, cel puţin în Suceava, dar în toată România. Dar se vor convinge mulţi că una au promis şi alta fac”, a spus Gheorghe Flutur.

E a adăugat că PSD şi PNL trebuie să plătească împreună „coplata politică” pentru toate taxele şi impozitele pe care le-au introdus de când au preluat guvernarea.

Gheorghe Flutur a mai adăugat precizat că PDL trebuie să se reorganizeze, pentru ca în câteva luni să crească din nou în preferinţele românilor. El a arătat că în toate ţările europene în care s-a guvernat în criză economică, partidul de guvernământ a pierdut puterea. „Să nu uităm că roata se învârte. USL a promis mult şi nu face nimic din ce a promis. Vreau să adresez o rugăminte. Să începem să ne organizăm pentru că lumea o să ne caute din nou. Bătaie de joc la clasa de mijloc cum se întâmplă astăzi nu am mai întâlnit niciodată. Şi dumneavoastră vedeţi. Mai nou, taxele pentru agricultură. Adică cei care ar trebui să fie stimulaţi să producă au devenit sancţionaţi dacă au curajul să aibă suprafeţe mai mari de teren, mai multe animale, şi mai nou am văzut că introduc impozitele pe pârloagă. Nu ştiu ce ne mai pregătesc. Apoi este impozitul forfetar pentru turism. Iar Suceava, Bucovina, au fost sub administraţia noastră un pol de creştere în turism, dar şi în alte domenii. Şi din păcate aceste taxe ucid bruma de venituri şi a celor din turism”, a încheiat liderul PDL Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava