MOPAN Suceava

Președintele Gheorghe Flutur a participat astăzi la o întâlnire cu reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) la parcul industrial de la Siret.

Gheorghe Flutur a spus că împreună cu Adrian Popoiu, primarul orașului Siret s-au întâlnit cu Sebastian Metz, președintele Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane, la parcul din apropierea Vămii Siret, unde au fost prezenți peste 80 de investitori interesați să investească în Bucovina.

„Investitorii sunt foarte încântați de perspectivele prezentate de administrația locală, de perspectiva autostrăzii A7 care va ajunge până la Siret, precum și de oferta Sucevei în ceea ce privește parcurile industriale, forța de muncă calificată și deschiderea punctelor de frontieră cu Ucraina. În special, au fost apreciate programele care oferă până la 90% sprijin pentru investitorii care aleg să investească în județul Suceava și în regiunea Nord-Est. Am dat exemplul primilor investitori germani care au venit la Siret în urmă cu două săptămâni, cu care am semnat un acord pentru investiții de aproape 100 milioane de euro”, a declarat Gheorghe Flutur.

Flutur în prezența a 80 de investitori germani care vor să investească în județ: „Investitorii sunt foarte încântați de perspectiva autostrăzii A7 care va ajunge până la Siret”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava