Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a evoluat la finele săptămânii trecute pe terenul grupării CSM Bacău, în primul meci al etapei a XIII-a a Ligii a III-a. Sucevenii au reuşit să se impună greu, cu 1-0, după un joc în care principalul adversar al trupei pregătite de Petre Grigoraş l-a constituit suprafaţa de joc deplorabilă de pe stadionul Letea, care arăta ca o orezărie.

Chiar dacă au avut în faţă o echipă mult inferioară din punct de vedere valoric, „galben-verzilor” le-a fost greu să-şi impună jocul tocmai din cauza stării precare a terenului. Gazdele s-au apărat cu dinții şi au degajat baloanele la întâmplare, astfel că meciul curgea spre 0-0 în ciuda ocaziilor ratate de Marin, Stănescu, Rigoni, Căinari, Drugă sau Mateciuc. A venit însă minutul 90+2, când masivul Alexandru Marin i-a aşezat o minge la 14 metri lui Robert Martin, colegul său din avanposturi, iar acesta din urmă a preluat scurt pe piept şi a şutat din întoarcere, la colţul lung, fără speranţe pentru portarul advers. O victorie muncită, aşadar, care o urcă pe Foresta Suceava pe poziţia secundă în ierarhia intermediară a Seriei I.

Foresta a evoluat în alcătuirea: Ailenei – Sumanariu, Mateciuc, Avrămia, Drugă – Stănescu – Cerlincă, Rigoni, Căinari, Hagiu – Marin. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat Martin, Pipoş şi Grumezescu.

Foresta Suceava a câștigat în prelungiri la CSM Bacău cu golul lui Robert Martin, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava