Concert pascal
MOPAN Suceava

În cel de-al treilea meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Croația, Foresta Suceava a evoluat împotriva echipei FK Zarkovo, care activează în eșalonul secund din Serbia. În cel de-al treilea meci al turneului Arena Cup, de la Medulin (Croația), gruparea suceveană a realizat primul punct din cantonamentul croat, scorul final al meciului fiind 0-0.

Partida a fost una echilibrată, fără mult ocazii de gol, sucevenii folosind, din nou, o sumedenie de jucători croați, așadar într-o formulă nouă de echipă și scorul final a fost unul în consecință. Rămâne de văzut ”asamblarea” lotul grupării sucevene în perpectiva play-off-ului, în condițiile din echipa deplasată în Croația au lipsit, căpitanul echipei Robert Martin, cel mai bun jucător, Karime Makongo și doi jucători esențiali, Dorobanțu șI Netbai.

Foresta Suceava a început meciul cu FK Zarkovo în alcătuirea: Terzic – Jozanovic, Crap, Simic, Bulat, Bogovic, Iasarevic, Samson, Chelari, Olowaseun, Chika. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: C. Mihăescu, Botezatu, Arnold, Galiț, Manole și Cimbru. Antrenori: Bogdan Tudoreanu și Antoniu Stoian. Director tehnic: Kuzman Babeu.

În continuarea turneului de la Medulin, „forestierii” vor mai juca o partidă de clasament, împotriva unui adversar care va fi anunțat ulterior. Duelul va avea loc, cel mai probabil, vineri, întoarcerea acasă fiind programată o zi mai târziu.

„Forestierii” au pierdut primele două meciuri susținute în cadrul turneului de la malul Adriaticii, susținute împotriva unor adversari din prima ligă a Croației: 0-2 cu HNK Sibenik și 0-1 cu NK Istra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava