Concert pascal
MOPAN Suceava

Conducerea Forestei Suceava încearcă în această perioadă să aducă cel puțin încă un fundaș central. Principala țintă a “galben-verzilor” este, jucătorul Concordiei Chiajna, Lucian Asanache (foto). În cazul în care transferul nu se va concretiza, varianta de rezervă este George Ghiță, de la FC Voluntari.

Conducerea Forestei i-a făcut o ofertă lui Lucian Asanache, urmând ca jucătorul ilfovenilor să ofere un răspuns până cel târziu vineri seara. În vârstă de 22 de ani, Asanache a debutat în prima ligă în luna octombrie, la un meci cu Pandurii Târgu Jiu. De atunci, fundașul gălățean a mai prins doar trei partide în tricoul Concordiei Chiajna. Lucian Asanache a debutat în fotbal la Dunărea Galați, iar apoi a mai trecut pe la Oțelul Galați și Fortuna Poiana Câmpina.
În cazul în care nu vor obține semnătura fundașului Chiajnei, oficialii suceveni vor forța aducerea lui George Ghiță, un jucător în vârstă de 24 de ani, legitimat la FC Voluntari.

În condițiile în care Masella este accidentat, Foresta are momentan doar două soluții pentru postul de fundaș centra: Lung și Mutu.

În aceasta iarnă, gruparea din Areni a adus patru jucători noi. Este vorba despre atacanții Cătălin Vraciu și Robert Grumezescu și mijlocașii Alexandru Ivan și Alexandru Corban. Sub comanda lui Cristi Popovici se află și patru juniori veniți în probe de la Liceul cu Program Sportiv Suceava: Cosmin Coroamă, Cosmin Buziuc, Alin Florescu și Florin Munteanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava