Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava joacă la Piatra Neamț împotriva echipei locale Ceahlăul mâine de la ora 17.30 meciul decisiv pentru promovarea în Liga a II-a. În principiu, se pornește de la egalitate din toate punctele de vedere și în acest al doilea joc din finala barajului pentru accesul în eșalonul secund, însă avantajul publicului va fi de partea nemțenilor.

Foresta Suceava a avut ocazia să câștige de mai multe ori pe stadionul ”Areni” în fața Ceahlăului Piatra Neamț la finele săptămânii trecute, dar a fost lipsită de șansă. A fost un regret imens pentru cei 5.000 de spectatori care au umplut stadionul și au creat o atmosferă de vis ca odinioară, condițiile de joc fiind perfecte pentru o victorie.

Formația suceveană pregătită de antrenorul Dorin Goian a avut câteva ocazii mari de a marca prin Robert Martin, Cimbru și Netbai, însă cea a tânărului Muntean a fost monumentală. Cu siguranță că prezența în cadrul echipei gazdă a stranierilor Makongo și Chika, ambii accidentați, ar fi fost un plus.

A fost așadar 0-0 în prima confruntare dintre Foresta Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț și totul se va decide în partida de mâine de la Piatra Neamț. Trebuie de menționat faptul că echipa suceveană are avantaj în ultimele confruntări cu nemțenii și poate să facă față presiunii publicului nemțean.

Așa cum a menționat și antrenorul Dorin Goian după jocul de la Suceava, nu este nimic pierdut încă, așa cum oaspeții au reușit să se țină tare în fața minunatului public sucevean, o pot face și sucevenii sub Pietricica. Este nevoie de determinare, inspirație și bineînțeles, un dram de noroc.

Pentru meciul de mâine de la Piatra Neamț, Primăria Municipiului Suceava va pune la dispoziția suporterilor suceveni, gratuit, 10 autocare pentru cei care doresc să participe la meciul de sub Pietricica care va avea loc de la ora 17.30.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava