Concert pascal
MOPAN Suceava

Nu mai puțin de 2.000 de iubitori ai fotbalului din județ au luat cu asalt stadionul Municipal din Rădăuți pentru a o vedea pe echipa locală, Bucovina, măsurându-și forțele cu o grupare revelație a primului eșalon în acest sezon. Tinerii fotbaliști pregătiți de Dorin Goian și Daniel Bălan nu le-au înșelat așteptările, au evoluat curajos și disciplinat, ajungând la 30 de secunde distanță de calificarea în optimi. În condițiile în care antrenorul ardelenilor de la Gaz Metan Mediaș, Mihai Teja, a aliniat o formulă de echipă din care au lipsit mai mulți titulari de drept, pe teren nu s-a văzut practic nici o diferență de valoare între cele două combatante. Surprinzător, rădăuțenii au avut mai mult inițiativa în prima parte a întâlnirii, Stoian, în minutul 7, și Ionesi, minutul 30, cu un șut senzațional, din întoarcere, la care portarul Gazului, Cristea, a avut o intervenție de zile mari, ratând ocazii foarte bune de a marca.
Ardelenii au părut prea puțin conectați la joc și au ajuns prima dată în careul advers în minutul 33, atunci când Pop a reluat peste poarta lui Prutean, după un corner executat de Chamed. Ținând cont că nimeni n-a fost dispus să riște în repriza secundă, ambele formații s-au anihilat reciproc. A venit însă minutul 82, moment în care asistența de pe Municipal s-a însuflețit brusc. Stoian a executat un corner la semiînălțime de pe partea dreaptă, la colțul scurt, iar fundașul central Vitu, aflat în marcaj, a reluat cu capul din plonjon, înșelător, dintr-o poziție incomodă, în colțul opus, punctând pentru 1-0.
După gol, rădăuțenii au continuat să joace avansat și se părea că medieșenii sunt incapabili să reacționeze în vreun fel. A venit însă minutul 90+3, și la o fază care nu anunța nimic, Fofana l-a găsit demarcat la marginea careului de 16 metri pe Yazalde, care a reușit să restabilească egalitatea cu o torpilă, la primul șut al celor de la Gaz Metan pe spațiul porții apărate de Prutean!
Cum în cele două reprize suplimentare de prelungiri nu s-a întâmplat nimic, jocul a fost decis la loteria penalty-urilor, acolo unde ardelenii s-au impus cu 9–8.
Au marcat la loviturile de departajare: Stejărel Vişinar, Vlad Stănescu, Vasile Dănilă, Daniel Bălan, Robert Bosînceanu, Cătălin Coroamă, Florin Antonesei, respective Răzvan Trif, Gomes Pinto Yazalde, Nasser Chamed, Alexandru Buziuc, Mihai Stancu, Paul Costea, Boubacar Fofana, Bogdan Jica.
Au ratat la loviturile de departajare: Andrei Cerlincă, Vasile Vitu / Antoni Ivanov.

Bucovina Rădăuți: Prutean – Andr. Alecsandru, Vişinar, Vitu, Antonesei – Vl. Stănescu –  Cerlincă, C. Buziuc, R. Ungureanu, I. Stoian – Ionesi. Au mai intrat: Dănilă, D. Bălan, Coroamă, R. Bosânceanu.
Gaz Metan Mediaș: Andr. Cristea – Mih. Stancu, Jica, D. Pop, Buşu – Ivanov, Fofana – R. Romeo, Chamed, Al. Buziuc – Yazalde. Au mai intrat Trif și Costea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava