Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți este prima echipă suceveană care începe pregătirile pentru viitorul sezon al Ligii a III-a, sub comanda unui nou staff tehnic format din antrenorul Ovidiu Murariu și team managerul Iulian Ionesi.

“O vom lua de la capăt, în condițiile în care marea majoritate a jucătorilor din sezonul trecut au refuzat prelungirea contractelor. Sunt convins că ne vom descurca pentru căvor veni alți jucători șI echpa noastră va avea consistență” a declarat Iulian Ionesi.

Printre cele mai importanți jucători care s-au despărțit de Bucovina Rădăuți se numără Aftanache, plecat la CSM Bacău, Florescu și Dumitraș, care vor semna cu FC Bacău (fosta Dinamo Bacău), Plămadă și Stoian, care vor continua cel mai probabil la Şomuz Fălticeni.

Formația rădăuțeană va face reacomodarea la efort până la sfârșitul acestei luni, când va intra într-un cantonament pe plan local.

Noul sezon al Ligii a III-a va debuta pe data de 26 august.

Fotbal – Liga a III-a. Bucovina Rădăuți, prima echipă suceveană care a reluat pregătirile pentru viitorul sezon competițional, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava