Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Un incendiu a izbucnit în această dimineață într-un apartament dintr-un bloc de locuinte P+2, din orașul Gura Humorului. La fața locului intervin pompierii militari, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Flăcările se manifestă într-una dintre camerele apartamentului, cu degajari mari de fum. În total s-au autoevacuat 6 locatari, iar pompierii au evacuat alte 13 persoane aflate in imobil.

Incendiul este lichidat. Au ars materiale combustibile din interiorul camerei (mobilier, textile si altele), iar din cauza fumului si a temperaturilor ridicate s-au degradat tencuieli si zugraveli din intregul apartament, dar și de pe casa scării blocului.

Pe timpul misiunii, pompierii militari – paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei, în varsta de 73 de ani, care a suferit o ușoară intoxicație cu fum și un atac de panică. Ulterior, femeia și-a revent și a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

În momentul de față, pompierii militari efectuează cercetari pentru stabilirea cauzei probabile de izbucnire a incendiului.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este efectul termic al curentului electric, generat de o priză cu defecțiuni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava