Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul președinte Ion Iliescu a discutat într-un interviu cu consilierul său, Ionuț Vulpescu, fost ministru al Culturii și actual deputat, despre perioada în care a condus țara și despre starea actuală a României, notează click.ro.

În cadrul interviului publicat pe blogul lui Ionuț Vulpescu, fostul președinte a menționat despre glumele și meme-urile pe internet legate de el, cum ar fi ideea că „speranța moare penultima” sau că ar fi fost văzut la bancă pentru un credit pe 30 de ani.

„Știu că Internetul e plin de meme-uri cu mine, cum că speranța moare penultima sau că am fost văzut la bancă, pentru un credit pe 30 de ani, etc. Pe unele le apreciez, atâta timp cât au umor, adică sunt inteligente. Lumea nu începe cu noi și cu siguranță nici nu se termină cu noi. Valabil pentru orice muritor”, a spus Ion Iliescu, în cadrul interviului, conform sursei citate.

Ion Iliescu a apreciat unele dintre aceste glume, subliniind că sunt de gust atâta timp cât sunt inteligente și pline de umor.

Referindu-se la nostalgia unor români pentru perioada comunistă, Iliescu a remarcat că perspectiva asupra acesteia depinde de cine o privește și din ce unghi. El a subliniat diferența de opinii între diferitele categorii sociale care au trăit în acea perioadă.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/primetime/ion-iliescu-confesiuni-la-94-de-ani-valabil-2344712.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava