Concert pascal
MOPAN Suceava

Leonardo DiCaprio știe cum să petreacă! Faimosul actor se află în această perioadă în America de Sud, pentru a urmări Campionatul Mondial de Fotbal. Potrivit presei de peste ocean, DiCaprio a închiriat clubul de noapte Pacha din Buzios, joi, și a petrecut acolo alături de 30 de fete cărora le-a făcut toate poftele și alături de încă alte 50 de femei care locuiesc în luxosul resort turistic.

”Leo a comandat sticlă după sticlă de șampanie Dom Perignon. A cheltuit fără să se gândească o clipă. Chiar a fost o petrecere pe cinste.”, a spus o sursă, potrivit showbizspy.com. ”Unele dintre fete l-au învățat să danseze pe o piesă foarte celebră acolo – ‘Little Kiss on the Shoulder’ – și i-a plăcut atât de mult încât l-a tot pus pe Dj să pună piesă iar și iar. Nu s-a apropiat de niciuna dintre fete în mod particular. A fost foarte sociabil și a vorbit cu toată lumea. S-a simțit bine alături de toate femeile. La 4 dimineața câteva dintre fete l-au însoțit pe super-iahtul lui, pe care l-a închiriat cu 800 de milioane de dolari. La ora 6pm, sâmbătă, încă petreceau.”, a mai spus aceeași sursă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava