Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că PNL s-a predat total PSD-ului, iar cel care a făcut acest lucru este tocmai președintele României, Klaus Iohannis. „Eu cred că PNL s-a predat total PSD-ului și acest semnal l-a dat cel care a înșelat cel mai mult alegătorii de dreapta din România. Klaus Iohannis este cel care a numit mai mulți premieri de la PSD decât a numit Ion Iliescu. Klaus Iohannis este cel care a împins PNL în brațele PSD. Klaus Iohannis, pentru liniștea lui și pentru confortul lui și pentru funcțiile pe care le visează a subordonat PNL-ul total PSD-ului. Vor să meargă împreună mai departe, să le fie de bine, însă cetățenii români care știu ce înseamnă PSD în toți și în toate au nevoie de o alternativă”, a spus Eugen Tomac la Suceava. El a arătat că această alternativă este alianța de dreapta formată de PMP alături de USR și Forța Dreptei.

„Există speranțe în România și există resurse pentru a naște un pol credibil de dreapta împotriva actualei guvernări. Din păcate traversăm o perioadă extrem de complicată. Niciodată nu au fost lucrurile atât de sensibile cum sunt în momentul de față, practic pe muchie. Am trecut în ultimii 30 de ani prin crize economice și prin transformări. În momentul de față însă, pe lângă toate aceste provocări interne mai există o provocare majoră externă care se manifestă tot mai agresiv la frontiera noastră și aici vorbesc despre războiul declanșat de Rusia pe care trebuie să îl vedem cu foarte mult realism pentru că el ne afectează profund viața de zi cu zi. Și pentru că lumea s-a împărțit în două și pentru că apele sunt tot mai clar separate acest lucru se va întâmpla și în viața politică românească”, a precizat Tomac.

El a ținut să-i asigure pe români că în această alianță de dreapta au o alternativă credibilă la actuala guvernare. „Avem alternativă la populismul deșănțat pe care actuala guvernare îl promovează cu maximă iresponsabilitate pentru că este tot mai clar că aceste scenarii odată la 10 – 20 de ani se repetă în România cu scopul de a vota anul viitor răul cel mai mic. Ori nu există răul cel mai mic. În România se va da bătălia între bine și rău. Și eu mă bucur că PMP se situează de partea bună a lucrurilor în societate. Noi suntem un partid creștin democrat cu o doctrină extrem de clară, cu valori foarte bine definite la care nu vom renunța niciodată. Dar suntem conștienți în același timp că putem construi ceea ce așteaptă cetățenii români și anume o alianță care să ofere o alternativă credibilă la ceea ce reprezintă astăzi PSD și PNL. Și evident nu putem ignora valul de extremism de care s-a molipsit din păcate o parte din societatea românească și pe care trebuie să o trezim din acest miraj care poate fi destul de dăunător pentru noi pe termen mediu și lung”, a mai declarat președintele PMP. El a mai spus că PMP este format din oameni care au reușit politic să demonstreze că știu ce înseamnă agajament față de încrederea oferită de cetățeni. Eugen Tomac a mai precizat că experiența celor din PMP este împletită cu entuziasmul celorlalte partide din această alianță de dreapta, care va fi un pol ce va zgudui scena politică la alegerile de anul viitor.

Liderul PMP, Eugen Tomac: Klaus Iohannis a numit mai mulți premieri de la PSD decât a numit Ion Iliescu, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava