Concert pascal
MOPAN Suceava

Continuă scandalul între cele două foste prietene. După ce a aflat că Oana Roman o va chema în instanță pentru afirmațiile sale legate de fotografiile editate pe care le publică în mediul online, Vica Blochina a făcut alte dezvăluiri legate de căsnicia fiicei lui Petre Roman cu Marius Elisei. Se pare că bărbatul a fost lovit de către fosta lui parteneră de viață, potrivit click.ro.

„Marius Elisei a suportat cât a suport, apoi a fugit definitiv. A găsit de una bună şi aia a fost, Slavă Domnului! Şi-a dat seama că e greu cu balaurul. Jucam cărţi la ei acasă şi omul băuse două guri de vin, s-a ridicat de pe scaun Oana şi i-a dat trei palme peste cap. Eram eu, ei doi şi încă un cuplu la masă, jucam canastă, Marius făcea grătar, omul chiar nu era beat sau ceva. Zici că era sluga lui, efectiv s-a ridicat de pe scaun şi l-a lovit! L-a înjurat, l-a făcut în toate felurile. Noi am plecat acasă după acest episod de ruşine”, a declarat Vica Blochina, pentru Playtech.ro, notează sursa citată.

Mai mult, se pare că Marius Elisei nu ar fi singura victimă a Oanei Roman. Blondina dezvăluie că aceasta s-ar comporta destul de urât cu toți oamenii din jurul ei, motiv pentru care nu are prieteni adevărați.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/vica-blochina-acuzatii-grave-la-adresa-oanei-2321374.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava