Concert pascal
MOPAN Suceava

Marina Voica, celebra artistă în vârstă de 86 de ani, rememorează întâmplări și persoane dragi la o discuție cu realizatoarea de emisiuni Ilinca Vandici. Sub aspectul fragil, gingaș al îndrăgitei cântărețe, se află o femeie puternică, ce a știut să înfrunte în mod curajos viața. Astfel, povestește despre bărbatul care i-a marcat frumos, dar și cu suferință destinul, și căruia îi păstrează în suflet emoții și amintiri pline de afecțiune, notează click.ro.

Este vorba de medicul cardiolog Viorel Teodorescu, cel care urma să îi devină cel de-al doilea soț.

Acesta era student la medicină când a văzut-o la televizor și s-a îndrăgostit de ea. S-au cunoscut și au ieșit împreună, treptat artista urma să se îndrăgostească iremediabil de el. După doi ani în care artista s-a luptat să obțină cetățenia, Marina fiind de origine rusă, aceștia au reușit să se căsătorească. Emoția se citește pe chipul ei atunci când amintește despre cei 17 ani petrecuți alături de Viorel, bărbatul care i-a fost un sprijin și un prieten loial și care a iubit-o cu adevărat. ,,Viorel m-a iubit mai mult decât l-am iubit eu pe el. Poate că ar fi fost altfel dacă nu îmi arăta că este la picioarele mele. Era un bărbat puternic, nu era un om slab, dar mi-a arătat prea mult, prea mult că mă iubește.”, a spus artista, potrivit sursei citate.

Citește întreaga poveste pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/marina-voica-as-muri-pe-loc-daca-as-vedea-ca-2255141.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava