Concert pascal
MOPAN Suceava

CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni a cucerit medaliile de bronz la turneul final al Campionatului Naţional de volei masculin pentru cadeţi. Trupa antrenată de Marius Stan a urcat pe podium, după ce s-a impus în finala mică, în fata vecinilor de la CSS Botoşani, cu scorul de 3-0 (28-26, 25-16 si 25-13). CSŞ “Nicu Gane” a ieşit din faza grupelor de pe locul secund, după 1-3 cu CNNT Craiova, 3-1 cu CSS Tulcea şi 3-0 cu Lapi Dej. Formaţia fălticeneana a ratat prezenţa în finala mare, după ce a pierdut în semifinale, cu scorul de 0-3, în faţa echipei gazdă şi totodată a viitoarei campioane naţionale, CTF “Mihai I” Bucureşti.
„Am dovedit că suntem o echipă foarte bună şi, cum am mai spus, am reuşit să ne autodepăşim. Avem medaliile de bronz după o prestaţie excelentă. Suntem fericiţi şi vreau să le mulţumesc băieţilor care au muncit până la epuizare. Mulţumim mult şi sponsorilor care au avut un rol important în pregătirea sportivilor: Simos, Alevia, Farmacia Morpheus şi nu în ultimul rând domnului primar Cătălin Coman care ne-a pus la dispoziţie baza materiala de la Complexul <<Nada Florilor>> din localitate”, a spus antrenorul Marius Stan.

CSŞ “Nicu Gane” a mizat în actualul sezon pe următorul lot de cadeţi: Gabriel Albu, Denis Irimescu, Alexandru Vizeteu, Richard Vrabie, Silviu Ionaş, Alexandru Onofrei, Răzvan Dănilă, Paul Cojocaru, Mihnea Moşneagu, Fabian Todică, Eduard Toader şi Sebastian Toader. Antrenor: Marius Stan.

Cealaltă reprezentantă a judeţului la turneul final de cadeţi, LPS Suceava, a încheiat competiţia locul VIII.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava