Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul USL pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava, doctorul Tiberius Brădăţan a fost prezent la inaugurarea Centrului de Afaceri Multicultural Cacica, o investiţie cu o valoare de 1,5 milioane de euro, realizată prin intermediul unui proiect cu finanţare europeană. Brădăţan a explicat că noul centru de afaceri din Cacica va găzdui firme mici şi mijlocii din localitate, care nu au posibilitatea amenajării unui sediu  propriu. El a arătat că acest centru de afaceri va oferi mai multe avantaje firmelor legate de stabilirea unor raporturi comerciale între societăţi.

Centrul de afaceri de la Cacica dispune de spaţii de birouri, săli de conferinţă şi un pavilion expoziţional. „Întreprinzătorii dornici să-şi deschidă un spaţiu de lucru în incinta acestui centru de afaceri pot face acest lucru pe baza unei simple rezervări, bucurându-se de toate aceste facilităţi la preţuri modice”, a explicat candidatul USL pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava.

Alături de doctorul Tiberius Brădăţan, la inaugurare centrului de afaceri au mai fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nichifor, precum şi senatorul Gavril Mîrza, care la alegerile din data de 9 decembrie a.c. candidează pentru un mandat de deputat în colegiul nr. 3 Cajvana.

În cuvântul său, medicul sucevean a evidenţiat faptul că un astfel de centru de afaceri este o necesitate pentru dezvoltarea localităţii Cacica.

„Cred că localitatea Cacica este un exemplu în ceea ce priveşte buna conlucrare între minorităţile care alcătuiesc populaţia aceste comune şi este un exemplu demn de urmat la nivelul întregii ţări. Inaugurarea acestui Centru Multicultural de Afaceri reprezintă o oportunitate deosebită pentru întreprinzătorii din localitate şi o şansă pentru relansarea zonei din punct de vedere economic, a spus Tiberius Brădăţan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava