Concert pascal
MOPAN Suceava

Feți Frumoși și Ilene Cosânzene vă prea-frumos invităm pe 3 mai la o seară cu totul specială la Hard Rock Cafe

Va fi despre noi, despre tine și mine și despre el și ea…NOI !

Bilete : shorturl.at/gwFJK

Viața noastră mereu trece prin încercări iar spectacolul “VIATA”, creat initial ca un strigat de eliberare dupa cosmarul biologic prin care am trecut, a devenit în aceste zile de teamă și nesiguranță parcă și mai actual .

Vom celebra „VIAȚA” împreună cu invitații noștri de suflet !

Mike :

„Vă aduc prieteni un suflu nou, ca o respirație proaspătă, înaltă către noi înșine.

„Viață” este un spectacol-concert , ca o revenire la viață dupa doi ani si jumatate de restricții și însingurare-izolare artistică. Acesta spectacol apare acum într-un context de nori tulburi și preocupare pentru ziua de mâine , oarecum neprevăzut. Nu pot să trec cu vederea ce se întâmplă cu noi, lângă noi.

Și ca atare prieteni vin înaintea voastră să ofer o seară care să ne redea încrederea, bucuria și zâmbetul în priviri, reamintindu-vă rugamintea mea muzicala „Vă rog să aveți o viață frumoasă” !

Vă promit o seară ca un vis liniștit, cu piese precum „Caii din Pădurea Letea”, „De vină e toamna” (realizată pe album împreuna cu legenadarul și regretatul Dan Andrei Aldea), „Mă doare”, „Amintiri din Vama Veche” sau câteva momente „Led Zeppelin” care fac parte demult din sufletul oricărui spectacol marca Mike Godoroja & Blue Spirit .

Am pregatit o serie de piese noi ce vor sta pe următorul album ce se va lansa în toamna, beneficiind de o echipă de muzicieni de primă clasă :

Dorian Pîrvu – claviaturi, unul dintre cei mai virtuozi pianiști de rock din România, co-autor alături de mine la unele piese. Alături de el am construit sonor la claviaturi și nu numai, multe piese din viitorul album.

Alex Gavril – ghitare, cu un palmares de prestigiu ca muzician ( a cântat în numeroase proiecte de mainstream și de blues) s-a alăturat recent proiectului aducând cu el un suflu absolut formidabil.

Vali Vătuiu – tobe, de departe unul dintre cei mai aplaudați ritmicieni de rock-blues, a fost alături de mine de la începuturile proiectului Blue Spirit.

Tibi „The Hammer” Topor – bas, sensibil și balansat aduce încredere în muzica noastră.

Sunt fericit de prietenia lui Marius Mihalache alături de care am cântat mai mult de 14 ani. Un muzician cu recunoaștere internațională de prestigiu, ale cărui realizări artistice au fost încununate cu multe premii, cel mai recent fiin cel acordat de UNITER pentru stagiunea de la Teatrul Național cu spectacolul Săftița.

O premieră și onoare sunt pentru mine participarea pe album și în spectacol la piesa Nopți de Sânziene a Crinei Mardare, una dintre artistele de vârf din zona pop-rock din România. O vocalistă cu totul specială, o vedetă reală, o artistă originală și rafinată, fiind în același timp creatarea unei școli vocale de prestigiu din România.

Și acum o supriză pentru mulți, după 25 de ani revine pe scenă Mișu Cernea, toboșarul legendarei formații Sfinx, care alături de o altă puternica personalitate rock Mihai Pocorschi, liderul VH2, am realizat două piese SFINX aparținând celui care a fost poate cel mai proeminent muzician rock din România, Dan Andrei Aldea.

Vă aștept cu inima deschisă ,

Mike Godoroja, aprilie 2022 ”

Linkuri muzică :

Caii din Pădurea Letea

shorturl.at/rGHK4

Vă rog să aveți o viață frumoasă

shorturl.at/tOT12

Four Sticks, Led Zeppelin – cu Marius Mihalache

shorturl.at/fqvzV

De vină e toamna – cu Dan Andrei Aldea

shorturl.at/abjoA

Nopți de Sânziene (Live) – cu Crina Mardare

shorturl.at/kAJY3

Jocul Aparențelor – cu Mișu Cernea și Mihai Pocorschi

shorturl.at/tAOP6

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava