Concert pascal
MOPAN Suceava

În baza informațiilor deținute polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Suceava, au efectuat un control la o unitate economică cu sediul în  Borșa, județul Maramureș – punct de lucru în Cârlibaba, împreună cu specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Suceava. La punctul de lucru al societății s-a procedat la inventarierea stocurilor faptice, verificarea documentelor și a avizelor de intrări-ieșiri.

În urma interogării aplicației SUMAL 2.0, a imaginilor atașate cât și a datelor menționate în avize s-a constat faptul că operatorul economic a emis un număr de 26 avize însoțire material lemnos din altă locație față de cea raportată în SUMAL 2.0/, situație în care materialele lemnoase care sunt încărcate din altă locație decât cea raportată în SUMAL 2.0/ înscrisă în avizul de însoțire a materialelor lemnoase sunt considerate fără proveniență, legală, motiv pentru care societatea în cauză a fost sancționată contravențional conform art.19 alin 1 lit d din Lg. 171/2010 și ca măsură complementară s-a dispus confiscarea valorică a cantității de 377,74 m.c lemn rotund rășinoase în valoare de 102.745 lei.

Totodată în timpul verificărilor s-a constatat faptul că societatea a procedat la primirea unui aviz de material lemnos, fotografiile atașate avizului nefiind efectuate direct asupra mijlocului de transport, fiind realizate asupra altor dispozitive electronice sau a altor medii, motiv pentru care societatea a fost sancționată contravențional conform art.19 alin 1 lit b din Lg. 171/2010 și s-a dispus confiscarea valorică a cantității de 15,23 m.c lemn rotund rășinoase în valoare de 3.944 lei. Societatea în cauză a fost sancționată contravențional și cu 2 sancțiuni în cuantum de 30.000 lei conform art. 19, alin. 1, lit. D și alin. 1, lit B, din Lg. 171/2010, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea valorică a cantității de 392,97 m.c. material lemnos rășinoase în valoare de 106.688 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava