Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședintele Consiliului Județean, Niculai Barbă, și-a exprimat satisfacția că spectacolul oferit de Ansamblul Artistic Profesionist în acest weeekend în centrul Sucevei  la 120 de ani de existență îl recomandă a fi cel mai vechi și cel mai bun.

”Anul ,,Ciprian Porumbescu” ne aduce și o serie de rezultatele obținute în urma studierii surselor autentice cu privire la istoricului muzical al Sucevei.  În 1903 se înființa Reuniunea muzical-dramatică ,,Ciprian Porumbescu”, considerată înaintașa Ansamblului. Și incursiunea în istorie poate continua…  În aceste zile, când îl omagiem pe marele nostru compozitor și patriot, Ciprian Porumbescu, Ansamblul Artistic Profesionist ,,Ciprian Porumbescu” al Centrului Cultural ,,Bucovina”, instituție a Consiliului Județean Suceava, a susținut programe artistice de referință, cu Opereta ,,Crai Nou” – episod sublim, urmat de un program de folclor autentic, încântând publicul din Suceava și din cele patru zări. Pe 14 octombrie, la ,,Crai Nou”, și Luna, dorind a fi părtașă, s-a ,,așezat” astfel încât a eclipsat Soarele pentru o parte a Globului. Dincolo de această parabolă, am putea spune că în acest an, Anul ,,Ciprian Porumbescu” ,,aliniază astrele” pentru cultura suceveană”, a transmis Barbă.

 

Niculai Barbă: ”Anul ,,Ciprian Porumbescu" ,,aliniază astrele" pentru cultura suceveană”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava