Concert pascal
MOPAN Suceava

Conducerea tehnică a echipei Rapid CFR Suceava a schiţat o strategie pentru următoarea perioadă. Antrenorul Costel Ilie a urmărit câţiva jucători care cred că se potrivesc cu profilul grupării sucevene.

„Suntem în discuţii cu câţiva fotbalişti, care sperăm să ne ajute. Este vorba de doi fundaşi centrali şi un atacant. Când voi veni la Suceava, pe data de 11 ianuarie, poate voi fi în măsură să spun mai multe. Pe de altă parte, nu este clarificată în totalitate situaţia fundaşului central Sorin Ciobanu. Am vorbit cu el înainte de Sărbători şi mi-a transmis că doreşte să continue la Rapid. Îl aştept la reluarea pregătirilor, când intenţionez să port o discuţie faţă-n faţă cu el. Dacă este cu gândul la Suceava, eu mi-aş dori să rămână”, a declarat Costel Ilie.

Acesta a menţionat că este adeptul jocului ofensiv şi speră ca echipa să-şi găsească eficacitatea în atac, pentru a nu-i dezamăgi pe suporteri. „Obiectivul principal este calificarea în play-off. Este o misiune destul de grea, dar nu imposibilă. Am amânat reluarea pregătirilor pe data de 18 ianuarie pentru că în această perioadă se efectuează unele lucrări de reparaţie la stadion, în zona vestiarelor. Doresc să am o întrevedere şi cu domnul Ioan Radu. Ştiu că s-a dat în folosinţă terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv şi sper să găsim înţelegere pentru a putea efectua şi noi antrenamente acolo”, a precizat Costel Ilie.

Pe de altă parte, noul antrenor al Rapidului a mărturisit că nu îi înţelege pe jucătorii care au plecat în această iarnă de la echipă şi care s-au plâns ulterior de condiţiile de la Suceava. „Enciu şi alţii se plâng de condiţiile de până acum. Eu aş vrea să-i pun o întrebare lui Enciu. De ce a acceptat aşa ceva? Eu îi mulţumesc pentru ceea ce a făcut pentru Rapid Suceava şi îi urez multă sănătate şi baftă la viitoarea lui echipă. Viziunea mea despre fotbal este total diferită de cea a jucătorilor de care ne-am despărţit. Am făcut-o însă în condiţii amiabile, sperăm să îşi găsească repede echipe. Nu pot spune că am tăiat în carne vie. Am încercat să facem o schimbare în bine, să umblăm la imaginea echipei, care a avut de suferit în ultimii ani. E adevărat că sunt destule lucruri care pot fi îmbunătăţite la Rapid. Am discutat cu preşedintele Moldovan şi cu cei care se ocupă de echipă şi treburile au început să se mişte”, a încheiat Costel Ilie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava