Concert pascal
MOPAN Suceava

Conducerea tehnică a grupării Rapid CFR Suceava a conturat deja programul pregătirilor de iarnă. Nu este totul definitivat, însă reunirea lotului echipei de ligă secundă sub comanda antrenorului Costel Ilie va avea loc în data de 18 ianurie.
Aşa cum este şi normal în această perioadă, prima parte a pregătirii de iarnă este dedicată reacomodării la efort, pentru ca apoi rapidiştii suceveni să treacă la antrenamentele cu caracter fizic. Deocamdată nici nu se pune problema unui cantonament la munte şi probabil sucevenii se vor pregăti la nivel local. În luna februarie vor apărea şi meciurile amicale, noul tehnician al sucevenilor axându-se pe formaţii din zona Bucureştiului.

Rapid CFR Suceava s-a despărţit la finele anului trecut de şapte jucători, Cătălin Pascal, Radu Sava, Constantin Ferariu, Paul Mateiciuc, Cătălin Strugariu, Lucian Plăcintă şi Marco Enciu. Conducerea tehnică a grupării sucevene are pe ordinea de zi achiziţionarea a cel puţin patru jucători, doi fundaşi centrali, un atacant şi un jucător sub 19 ani.

Partea a doua a campionatului seriei I a Ligii a II-a va debuta în data de 27 februarie. Rapid CFR Suceava va avea de jucat şapte partide, patru pe teren propriu şi trei în deplasare. Gruparea suceveană va întâlni pe „Areni” formaţiile ACS Berceni, Rapid Bucureşti, Farul Constanţa şi Academica Clinceni şi va evolua pe terenurile grupărilor CS Baloteşti, Ceahlăul Piatra Neamţ şi Dunărea Călăraşi. La finele primei părţi a sezonului regulat, Rapid CFR Suceava se află pe locul VIII în clasament, la patru puncte de ultimul loc care dă dreptul de participare în play-off.

Sursa foto: www.rapidsuceava.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava