Concert pascal
MOPAN Suceava

O motociclistă din Noua Zeelandă a străbătut mii de kilometri pentru a ajunge la expoziția de motociclete a lui Alexandru Scheul situată pe drumul de dinspre Rădăuți spre Vicov-Putna, „Expo Moto Bucovina”. Omul de afaceri Alexandru Scheul a spus că vizita de astăzi a motociclistei din Noua Zeelandă a fost „una din cele mai plăcute surprize”. Din puținele informații pe care acesta le-a prezentat pe pagina sa de Facebook reiese că motociclista din Noua Zeelandă a traversat pe vapor motocicleta cu care a plecat în călătoria de mii de kilometri, până în Africa. „De acolo curajoasa doamna a condus timp de 2 luni pana la Expo”, a spus Alexandru Scheul. Motociclista din Noua Zeelandă a venit în județul Suceava cu o motocicletă Honda.

Expomoto Bucovina este unica colecție de motociclete din Europa de Est din momentul de față, cu 170 de motociclete complet funcționale, grupate după țara de proveniență, de la “comuniste” la “capitaliste”. Expoziția include diverse modele de motociclete din anii 1920, din al doilea război mondial, și din zilele noastre, fabricate în fostele țări socialiste ca URSS, Cehoslovacia, RDG, Ungaria și bineînțeles România, diverse modele de Mobra, Carpați, Jawa, CZ, MZ, Ural, Danuvia, dar și modele ale mărcilor din spațiul capitalist ca Triumph, BSA, Simpson, BMW, Norton, Harley Davidson, Honda, Kawasaki, Yamaha.

O motociclistă din Noua Zeelandă a străbătut mii de kilometri pentru a ajunge la expoziția de motociclete a suceveanului Alexandru Scheul, 6.0 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (6 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava