Potrivit unor surse, citate de showbizspy.com, fata în vârstă de 15 ani a lui Michael Jackson, Paris Jackson, a fost dusă de urgență, miercuri, la un spital din Los Angeles, după ce a încercat să se sinucidă. Se pare că Paris era deprimată din cauza mai multor lucruri. Ea era tăiată la una dintre încheieturile mâinilor, dar surse medicale au spus că ar putea fi vorba de o supradoză. ”Este foarte supărată pentru că va fi chemată ca martor într-unul dintre procesele regretatului ei tată, procesc în care ea este reclamantul.”, a declarat o sursă pentru RadarOnline.

Deasemenea, Paris se simte vinovată că, în ultima vreme, a petrecut mai mult timp cu mama ei biologică, Debbie Rowe, cu dorința de a o cunoaște mai bine. Ea crede că, astfel, trădează unii membrii ai familiei, inclusiv pe bunica ei, Katherine. Mai mult, în ultima perioadă, s-a înstrăinat și de fratele ei mai mare, Prince, de care, înainte, era foarte apropiată.

Aceeași sursă a adăugat, potrivit showbizspy.com: ”Lui Prince nu-i place că ea petrece atât de mult timp cu Debbie, astfel, în ultima vreme, el a stat mai mult cu iubita lui. Paris simte că vechea ei viață dispare.”

Mama biologică a lui Paris, Debbie Rowe, a confirmat pentru Entertainment Tonight că fata ei a încercat să se sinucidă și că se află internată într-un spital din Los Angeles. Rowe a spus că Paris ”a trecut prin foarte multe în ultima vreme”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava