Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 12.12.2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Suceava au organizat şi executat o acţiune pe raza jud. Suceava (sat/com. Sucevița) pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale privind drepturile de proprietate intelectuală.

În cadrul acțiunii au fost exploatate mai multe date și informații deținute cu privire la activități ilicite de procurare, depozitare și comercializare a unor produse și mărci înregistrate și protejate pe teritoriul României, susceptibile a fi contrafăcute.

De asemenea, în cadrul acțiunii  a fost pus în executare și un mandat de percheziție domiciliară, la o locație de pe raza comunei Sucevița.

A fost constatată o infracţiune  la art. 102 alin.1 lit. b din Lg. 84/1998 și au fost identificate și ridicate în vederea confiscării 1.180 obiecte vestimentare și încălțăminte inscripționate cu mărci de prestigiu ce sunt înregistrate și protejate pe teritoriul României, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare estimativă de 295.000 lei.

La acțiune au participat polițiști din cadrul cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Suceava, lucrători criminaliști, precum și o grupă de luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale – IPJ Suceava.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de punere în circulație de produse purtând mărci înregistrate fără acordul titularului mărcii, faptă prev . si ped. de art. 102, alin.1, lit.b și din Lg. 84/1998 privind ,,mărcile si indicațiile geografice”, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava