MOPAN Suceava

Piața centrală din municipiul Fălticeni va fi modernizată cu bani de la bugetul local, a anunțat primarul Gheorghe Cătălin  Coman. Proiectul va demara în acest an și va beneficia de o finanțare de 1,3 milioane de lei. ”Anul acesta va fi șantier în Centru la ceas. Va fi un proiect frumos. Îi asigur pe fălticeneni că va fi o piață modernă, frumoasă, cu toate calitățile necesare pentru o zonă centrală a municipiului. Vom aloca de la buget suma de 1,3 milioane de lei. Se modernizează pavajul, fântâna arteziană.Vor fi spații verzi și monitorizare video. Ne-am fi dorit să facem acolo și o parcare subterană doar că UE nu mai finanțează parcări subterane nicăieri în Europa și de la bugetul local vom reabilita doar suprafața pieței”, a spus Coman.

El a amintit și de un alt proiecte extrem de important pentru Fălticeni și anume reabilitarea extinderea și modernizarea sistemului de iluminat public, un proiect de aproximativ 4 milioane de euro bani europeni unde contribuția Primăriei va fi de doar 2%. ”Au trecut două etape și așteptăm de la zi la zi să semnăm contractul de finanțare și să dăm drumul la implementarea proiectului extrem de necesar în Fălticeni pentru că sistemul de iluminat public este foarte vechi și zilnic avem probleme. Cheltuielile cu reparațile sunt mari. Va fi un sistem de iluminat public modern cu tehnologie tip led, cu stâlpi moderni, cabluri, subansable noi astfel astfel încât mult timp de acum înainte vom avem un iluminat public de calitate și fără bătăi de cap din partea noastră cei care ne ocupăm de reparații și mentenanță”, a explicat primarul de Fălticeni.

Piața centrală din Fălticeni își va schimba fața. Municipiul de pe Șomuz va beneficia și de un iluminat public modern, 8.7 out of 10 based on 31 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (31 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava