Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul liderul al PMP Suceava, Corneliu Popovici, cel care a pus bazele filialei acestui partid în județ, a anunțat sâmbătă că proiectul de lege pentru transferul Parcului Șipote către Primăria Suceava va avea susținerea tuturor parlamentarilor PMP. Corneliu Popovici a făcut aceste precizări în cadrul unei conferințe de presă la care a participat actualul coordonator al organizației județene, președintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac. Popovici a dat asigurări că proiectul pentru transferul acestui parc la municipalitatea suceveană a fost susținut de candidații PMP Sucevaa în campaniile electorale de anul trecut, motiv pentru care va fi susținut în continuare în Parlament. „După discuțiile pe care le-am avut cu domnul Eugen Tomac, proiectul de lege pentru transferul Parcului Șipote la Primăria Suceava va fi susținut de grupul parlamentarilor PMP. Este un prim proiect de care am vorbit în campania electorală, și avem toate asigurările că va fi susținut de parlamentarii noștri”, a spus Corneliu Popovici.

La rândul său, președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat că toate proiectele de lege care vor avea ca obiect dezvoltarea județului Suceava vor fi susținute în mod sigur de toți parlamentarii acestei formațiuni politice.
Reamintim că Primăria Suceava vrea să transfere de la Romsilva o suprafață de 156,28 de hectare de pădure. Primăria intenționează să transfere 50,56 ha din Parcul Șipote, în zona Cetăţii de Scaun, și 105,72 hectare de pădure în zona Zamca. Primarul Sucevei, Ion Lungu, anunța la mijlocul acestei luni că transferul celor două suprafețe de pădure are sprijinul tuturor parlamentarilor suceveni, indiferent de partid, dar și a doi deputați din partea minorităților.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava