Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Fălticeni a organizat, luni, a VI-a ediție a „Galei Premiilor de Excelență” în cadrul căreia au fost premiați cei mai buni sportivi din acest municipiu, precum și profesorii și antrenorii acestora. Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic”, acolo unde primarul Cătălin Coman a premiat 70 de sportivi care au obținut rezultate foarte bune la competițiile naționale și internaționale, precum și nouă antrenori. Pentru această premieri, Primăria și Consiliul Local Fălticeni a alocat o sumă de peste 56.000 de lei.

„Astăzi premiem 70 de sportivi și 9 antrenori, cei mai meritoși, cei mai talentați, care au obținut rezultate extraordinare la finalele campionatelor naționale și internaționale pe diverse ramuri sportive. Municipiul Fălticeni finanțează, prin proiectele specifice depuse de cluburile și asociațiile sportive, o gamă mare de activități sportive atât pentru sportul de masă cât și pentru sportul de performanță și ne bucurăm că ați reușit să obțineți în anul 2023, la nivel național și internațional, rezultate extraordinare de care ne-ați făcut să fim mândri. Vă asigurăm de întregul nostru sprijin atât pentru activitatea sportivă de pregătire cât și pentru activitatea sportivă de performanță și sunt convins că în anul 2024, la fel cum se întâmplă în fiecare an, rezultatele se vor menține pe o linie ascendentă și vom avea motive să ne bucurăm de tot ceea ce înseamnă meritele și modul în care ne reprezentați în țară și străinătate. Felicitări tuturor și dați-mi voie să vă aplaud pentru că știu câtă muncă este în spatele fiecărui rezultat obținut, știu cătă muncă, câte sacrificii, câtă sudoare se află în spatele fiecărei medalii, fiecărui loc pe podium sau mențiune”, a transmis Cătălin Coman. Acesta a adăugat că în cadrul galei este premiată performanța adevărată care înseamnă locuri pe podium la nivel național și internațional.

El a făcut referire și la performanțele remarcabile obținute de canotorii din Fălticeni, „Din municipiul nostru au plecat campioni europeni, sportivi medaliați la campionate mondiale, cum ar fi Ciprian Tudosă, care este cetățean de onoare al Fălticeniului, el câștigând medalia de argint la Campionatele Mondiale de Canotaj și medalia de argint la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo din 2020. Sunt convins că din cei prezenți astăzi pe scenă, vor fi și viitorii medaliați la campionatele mondiale, europene și la jocurile olimpice. Se va întâmpla acest lucru mai ales că în această vară vom inaugura și Baza nautică de canotaj din Fălticeni”, a declarat primarul din Fălticeni. El a arătat că investiția în baza nautică se ridică la suma de 5,5 milioane de lei, din care jumătate este alocată de Primăria Municipiului Fălticeni, iar cealaltă jumătate de către Consiliul Județean Suceava. „Canotorii fălticeneni și suceveni vor avea aici cele mai bune condiții de pregătire. Și sunt convins că îi vor primi și pe ceilalți sportivii pentru a face câteva ore de pregătire în baza nautică de la Fălticeni”, a mai spus Cătălin Coman.

Sportivii premiați au primit din partea primarului Cătălin Coman câte o diplomă de merit și un premiu în bani, care în funcție de performanța obținută a variat de la 300 la 2.000 lei. În cadrul galei au fost premiați sportivi legitimaţi la cluburile CSS „Nicu Gane”, ACS „Nada Florilor” şi ACS „Şomuz” care au obținut rezultate deosebite la canotaj, atletism, box, tenis de masă, tenis de câmp, volei. De precizat că cei nouă antrenorii premiați au fost Vasile Nistor (Box), Alin Findanis (atletism), Cozma Cătălin (tenis de masă), Diana Floriștean (volei), Ana și Vasile Avrămia (canotaj), Gheorghe Dascălu (tenis de câmp), Vasile Filip, Daniela Cojocaru (atletism).

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava