Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Siret construiește un centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar cu finanțate PNRR, a anunțat primarul Adrian Popoiu.  Investiția se realizează pe strada 28 Noiembrie, după Casa de apă.

”Inițial, acest centru de colectare trebuia amplasat la Vășcăuți, chiar lângă centrul de sortare a deșeurilor. În lipsa unui aviz ferm din partea Direcției de Sănătate Publică, am decis ca acest centru să fie localizat pe str. 28 Noiembrie, după Casa de apă, la o distanță sigură de case (conform normelor de igienă și sănătate publică). La acest moment degajăm terenul pentru a face măsurătorile necesare etapei de proiectare și execuție a lucrărilor. Centrul amenajat va fi împrejmuit, iluminat și dotat cu sistem de supraveghere. Este un pas important pe care îl facem pentru colectarea selectivă în oraș. Ne dorim să le oferim oamenilor soluțiile necesare, astfel încât să fie evitate situațiile în care deșeurile ajung în mod ilegal pe spațiul public”, a declarat Popoiu.

Valoarea investiției depășește suma de 900.000 euro din fonduri 100% nerambursabile prin PNRR în cadrul unui proiect depus anul trecut de Primăria Siret și câștigat de curând.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava