Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Ion Lungu a verificat o parte din lucrările de investiții și reparații care se desfășoară în această perioadă in municipiul Suceava. El a arătat că în cazul lucrărilor la tronsonul doi al rutei alternative Suceava-Botoșani noul termen de finalizare al investiției este 15 noiembrie. ”Mai sunt de realizat marcaje rutiere, de montat stîlpi iluminat public și finalizat trotuare”, a spus Lungu.

La baza sportiva tip I,se lucreaza la fundatii pentru vestiare, grupuri sanitare ,încăperi administrative și s-a turnat placa de beton. Termenul de finalizare este primăvara anului 2023. La încălzire Bazar,se lucrează la montarea corpurilor de incalzire și s-a finalizat realizarea traseelor de conducte. Urmează a fi adus modulul termic,care asigură alimentarea cu agent temic. Termenul de punere in functiune este sfârșitul lunii noiembrie 2022. Canalizarea pe strada Ștrandului este aproape finalizată. Urmează să sosească și să fie montată stația de pompe. Termenul de finalizare este data de 30 noiembrie.

Pe strada Amurgului s-a turnat ultimul strat de asfalt stratul de uzură și se lucrează la realizarea parcării de resedință de pe stradă. Pe strada Ecaterina Teodoroiu s-a terminat de turnat ultimul strat de asfalt,stratul de uzură și s-au finalizat de asfaltat trotuarele. S-a finalizat lucrarea de reparații trepte în zona Bebeluș, vizavi de Catedrala Nasterea Domnului.

S-au finalizat lucrările pe strada Tudor Vladimirescu,din zona scolii generale nr.1 ,care face legătura cu Colegiul Tehnic Samoil Isopescu. S-au finalizat lucrările de pe strada Mirăuți și s-au realizat marcajele rutiere. ”Profităm de vremea bună, si vrem sa finalizăm o parte din lucrări de investitii sau reparații ,sau să realizăm cat mai mult din altele ( exemplu Baza sportivă tip I)”, a concluzionat Ion Lungu.

Primarul Lungu în inspecție pe șantierele de investiții din Suceava. Tronsonul doi al rutei alternative Suceava-Botoșani va fi finalizat pe 15 noiembrie, 6.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava