Concert pascal
MOPAN Suceava

În ședința Guvernului României din 31 august 2022 a fost aprobată o hotărâre privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură.

De asemenea, executivul acordă un sprijin financiar, la nivel national, de peste 26 milioane lei pentru crescătorii de animale.  Astfel, se efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna iunie și în trimestrul II al anului 2022.

Pentru agricultori luna septembrie înseamnă începutul unui nou ciclu agricol, iar de buna pregătire și însămânțare a culturilor de toamnă va depinde recolta anului viitor.

Prefectul județului le transmite fermierilor suceveni că se pot baza pe sprijin în gestionarea corectă a problemelor care pot apărea în această perioadă.

Prefect Alexandru Moldovan:

”Toate instituțiile din județul Suceava ale Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale vor sta la dispoziția agricultorilor suceveni pentru a le asigura cele mai bune condiții în desfășurarea lucrărilor specifice culturilor de toamnă. În calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu voi fi prezent însoțit de specialiști, ori de câte ori voi fi solicitat, alături de dumneavoastră, pentru a discuta despre soluțiile cele mai bune pentru obținerea unei recolte bune și pentru a încerca să rezolvăm, împreună, diferitele probleme pe care le întâmpinați și de a căror rezolvare depinde activitatea mea și a Instituției prefectului. Vă doresc spor la treabă și sănătate, iar mesajul catre conjudețeni este de a achiziționa cu încredere legume, fructe, produse alimentare de la producătorii locali.”

Schemă de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură. Sprijin financiar de peste 26 milioane lei pentru crescătorii de animale, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava