Concert pascal
MOPAN Suceava

Concursul culinar SARU’ MÂNA PENTRU MASĂ! Jurizat de chef Cătălin Scărlătescu la Muzeului Satului Bucovinean din Suceava în cadrul manifestării tradiționale ”Lume, lume…hai la târg” a avut mare succes. Cheful a fost impresionat de ce au putut să gătească cei care au concurat și i-au onorat cu șorțuri de master, fotografii și autografe.

”Azi concurenții au fost mai timizi. Ingredientul vedetă, sfecla, i-a pus la încercare. Iar prezența marelui CHEF i-a emoționat și mai tare. De câte ori în viață ai ocazia să îți guste mâncarea galacticul SCĂRLĂTESCU? Și pentru că au fost gustoase, și sfecla cu caracatiță și sfecla cu rață, au primit premiul cel mare! Șorțul de master chef în sfeclă, autograf de maestru, poză cu maestrul, diplomă de la și cu maestrul! Mulțumim și felicitări Claudia Coșcodan și Vasile Stratu, gust bun înainte!”, au postat cei de la Muzeul Satului Bucovinean.

”Alte două șorțuri de Master Chef, în HRIBI de data aceasta, au ajuns la doi pasionați de arta culinară. Au îndrăznit să-i demonstreze lui CHEF Scărlătescu că în Bucovina se gătește cu gust bun, au respectat ingredientul vedetă de azi – hribul, iar maestrul i-a recompensat!

Iar soția unuia dintre concurenți ne-a recompensat pe toți cu un bonus dulce și bun, extraconcurs! Felicitări Vasile Stratu și Gabriel Roman!”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava