Concert pascal
MOPAN Suceava

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a lansat concursul național interdisciplinar „Aristotel”, ediția 2024. Concursul este destinat elevilor înscriși în clasele pregătitoare, primare (I-IV) și gimnaziale (V-VIII) din cadrul școlilor de stat sau private. Concursul, aflat la cea de-a XIV-a ediție, beneficiază de recunoaștere în domeniul educațional, fiind singurul concurs avizat de autorități și care face parte din calendarul aprobat al activităților educative municipale al Municipiului București. „Aristotel” este unicul concurs interdisciplinar din țară care testează și inteligența emoțională a copiilor.

Această inițiativă unică în România oferă un cadru propice pentru stimularea spiritului de competiție, încurajarea creativității, precum și descoperirea de noi domenii de interes pentru elevi. Prin intermediul unei abordări interdisciplinare, elevii sunt încurajați să exploreze conexiunile între diferitele domenii de cunoaștere, să își dezvolte gândirea critică și să-și pună în valoare creativitatea. Mai mult, acesta susține descoperirea aptitudinilor, dezvoltarea gândirii critice și evaluarea autentică a logicii.

Una dintre caracteristicile distincte ale concursului „Aristotel” este faptul că elevii sunt încurajați să își pună în aplicare cunoștințele și abilitățile într-un mod practic și să își demonstreze competențele într-un mediu realist și stimulativ.

Înscrierile în concurs au loc în perioada 11 aprilie – 17 mai pe fundatiadanvoiculescu.ro.

Într-o societate în continuă schimbare și evoluție, investiția în educație și în dezvoltarea potențialului tinerilor este crucială pentru progresul nostru ca națiune. Concursul Național Interdisciplinar Aristotel reprezintă un pas înainte în acest sens, oferind elevilor oportunitatea de a se dezvolta și de a fi descoperiți de experți în domeniul educației de excelență.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava