• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Site-urile tuturor prefecturilor din România au un format nou, standard, pentru a facilita accesul rapid la informații. Prefectura Suceava a comunicat că noul format este structurat astfel încît să faciliteze accesul cetățenilor la informațiile vizînd principalele servicii publice oferite de către instituțiile prefectului, respectiv emiterea pașapoartelor simple, gestionarea operațiunilor privind permisele de conducere și înmatricularea vehiculelor și eliberarea apostilelor pentru actele administrative. De asemenea, site-urile vor prelua automat atenționările emise de Autoritatea Națională de Meteorologie. Noul site este deja disponibil la adresa: sv.prefectura.mai.gov.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava