Concert pascal
MOPAN Suceava

Dinu Maxer (50 de ani) a declanșat un atac furibund la adresa colegiilor Smiley și Damian Drăghici, chiar in ziua când aceștia au lansat piesa „S-a furat mireasa”. Maxer are și el în portofoliu o piesă cu aceeași nume, lansată în urmă cu cinci ani, și consideră că ar fi fost sursă de inspirație pentru colegi. Replica lui Smiley nu s-a lăsat așteptată!

În urmă cu 5 ani, Dinu Maxer compunea o piesă care se intitula „S-a furat mireasa”, pentru o cântareață din Basarabia. Melodia în cauză a avut mare succes la acel moment, drept pentru care Dinu a mai lansat un remix în interpretarea lui, anul trecut, imediat după divorțul de Deea Maxer.

Pe 23 aprilie, Smiley și Damian Drăghici au anunțat, cu surle și trâmbițe, că lansează un nou hit, culmea tot cu titlul „S-a furat mireasa”. Dinu Maxer a sărit ca ars și a declarat, pentru Click!, că a constituit o sursă bună de inspirație pentru cei doi artiști.

„De unde titlul?! Păi de la tradiție, e clară! Acum vreo 8 ani am avut ideea de a face piesa asta, eram undeva pe o barcă în Thailanda, în mijlocul oceanului, și m-am gândit ce tare ar fi să fac o piesă <<S-a furat mireasa>>. I-am zis lui Damian că trebuie să facem o piesă, dar au durat vreo 5-6 ani”, a început să explice Smiley, potrivit click.ro.

Damian Drăghici și-a completat și el colegul, venind cu lămuriri suplimentare.

„Eram la un concert, unde l-am invitat eu Andrei să cânte, la Sadghuru. Sadghuru vorbea despre cum să salvăm piesa și Smiley spunea să facem o piesă cu <<S-a furat mireasa>>”, a spus Drăghici, conform sursei citate.

Dinu Maxer s-a enervat și mai tare când a auzit explicațiile celor doi colegi.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/smiley-i-a-dat-replica-lui-dinu-maxer-in-2357160.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava